Survivor’da Sercan Yıldırım elendi sosyal medya Acun Medya’ya tepki gösterdi

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020’de dün akşam yeni bir veda yaşandı. Bu hafta eleme adayı olan Berkan, Yasin ve Sercan arasında adaya veda eden yarışmacı Sercan Yıldırım oldu. Bireysel sisteme geçildiği günden bu yana oynanan 9 dokunulmazlık oyunun 6’sını kazanan Sercan Yıldırım son 2 haftada ise 6 oyundan 5’ini kazanmıştı. Son 1,5 ayda yüksek performans yüzdesi ile oynayan Sercan Yıldırım’ın büyük SMS oylaması sonucuna göre veda etmesi sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki çekti. Sercan Yıldırım elendikten sonra sosyal medyada Acunmedya etiketi ile çok sayıda paylaşım yapılırken kısa süre içerisinde TT listesinde ilk sıralara yükseldi.
Acun Medya’nın sistemine tepki
Sosyal medya kullanıcıları son 6 oyunun 5’ini kazanan bireysel de fark yaratan bir yarışmacının büyük SMS sonuçlarına göre elenmesinin saçma olduğunu söyledi. Büyük oylama yapıldığı günlerde Sercan Yıldırım’ın halka kötü gösterildiği yönünde düşüncelerini dile getiren kullanıcılar bugüne kadar bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacıların tamamen dokunulmaz olduğunu ancak Sercan’ın 5 dokunulmazlık oyunu kazanmasına rağmen sadece o gün için dokunulmaz olmasının haksızlık olduğunu dile getirdi.
Acun Medya açıklama yapmadı
Sercan ve Acun Medya etiketi gece boyunca TT listesinden düşmezken henüz bu konu hakkında Acun medyadan herhangi bir açıklama gelmedi.
6 dokunulmazlıktan 5 tanesinini al bütün rakipllerini ez geç sonra elen orada konu mankeni gibi gezenler kalsın sercan elensin adeletmi bu sizce