Haber

Ahmet Hakan Ak Partililere Seslendi: Erkan Mumcu’nun Bel Altı Vuruşuna Sahip Çıkmayın

Hürriyet gazetesinde bugün köşe yazısı yazan Ahmet Hakan, Erkan Mumcu’nun dün basına yansıyan açıklamalarını değerlendirdi. Yazısına, “Yobazlığın, fanatikliğin, azgınlığın dini, imanı, ideolojisi falan olmaz” başlığını atan Ahmet Hakan, yıllar sonra Oda TV’ye çıkarak açıklama yapan Erkan Mumcu’nun sözlerini bel altı olarak değerlendirdi.

Ben de defalarca eleştirdim

Kendisinin de dönem dönem Abdullah Gül’ü çok sert bir dille eleştirdiğini belirten Ahmet Hakan, özellikle her şeyi garantiye almasını, sinsiliğini, risk almaktan kaçınmasını defalarca köşesine taşıdığını dile getirdi. Abdullah Gül’ü defalarca kıyasıya eleştirdiğini belirten Ahmet Hakan, ancak Erkan Mumcu’nun söylediği sözlerin ve özellikle “majestelerinin valisi” ifadelerinin bel altı vurmak olduğunu ifade etti.

Sahip çıkmayın

Ahmet Hakan köşe yazısında AK Partililere de bir tavsiyede bulunarak, Erkan Mumcu’nun bu bel altı vuruşlarına sırf Abdullah Gül’ü karalıyor diye sahip çıkılmaması gerektiğini ifade etti. Eğer bu sözlere sahip çıkılırsa, daha önce Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapan Abdullah Gül’ün bu konuma nasıl geldiğini sorulacağını ve buna verilecek bir cevabın da bulunamayacağını yazdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu